Politica de Confidentialitate

Tonermedia.ro  (proprietatea societatii Blue Media Design SRL) este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub numarul 30102 din 20/11/2013.

 

Conform Legii nr. 677/2001 (cu modificarile si completarile ulterioare), pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Tonermedia.ro  se obliga sa administreze datele personale care ne sunt furnizate in conditii de siguranta si numai in scopurile declarate in prezentul site.

 

Scopul colectarii datelor personale este:

 

  •          crearea și administrarea contului în cadrul platformei Tonermedia.ro
  •          informarea clientilor privind situatia contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea comenzilor;
  •          rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la comenzile plasate si/sau la articolele achizitionate sau in curs de achizitionare.
  •          transmiterea de notificari si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (email si/sau SMS)
  •          de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul clientului.

 

Prin completarea datelor in formularul de creare de cont si/sau de plasare a comenzii, clientul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date ale site-ului, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la paragraful anterior.

Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

 

Prin citirea prezentului document declarati ca ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate, respectate si protejate drepturile prevazute de Legea 677/2001 in vederea: dreptului de acces la date, dreptul la informare, dreptul de a va opune, dreptul de interventie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, si implicit dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a acestor drepturi garantate de Legea 677/2001.

In ceea ce priveste colaborarea cu Tonermedia.ro  si conform drepturilor garantate de Legea 677/2001 va puteti adresa prin cerere scrisa, datata, semnata si expediata la adresa sediului social al societatii noastre, prin care va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor in vederea actualizarii, rectificarii, blocarii sau stergerii datelor a caror prelucrare nu este conforma cu prevederile Legii 677/2001, in mod special a datelor incomplete sau inexacte; in vederea transformarii in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma prevederile Legii 677/2001. O data pe an puteti solicita, de asemena prin cerere scrisa datata, semnata si expediata la adresa sediului social al societatii noastra, o confirmare a faptului ca datele dumneavoastra personale sunt sau nu procesate.

 

Tonermedia.ro  nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care si-a furnizat adresa de email poate opta pentru stergerea ei din baza noastra de date. Datele colectate nu for folosite pentru identificarea persoanei utilizatorului si nici nu vor fi asociate cu alte date ale utilizatorului.Pentru mai multe informatii, vizitati pagina Politica de Confidentialitate a acestui website.